Акција након исправног одговора

Уобичајена акција следи након скока на следећу страну као што је одређено у питању. У већини случајева ово ће веровано приказати Следећу Страну лекције. Студент је вођен кроз лекцију на логичан начин, почињући од почетка и завршавајући на крају.

Ипак, модул лекције може бити коришћен и као једна врста "Флеш Картице" задатка. Студенту се приказују одређене информације (опционо) и питање у произвољном редоследу. Не постоји одређен почетак нити одређен завршетак. Само скуп Картица приказаних једне након других у произвољном редоследу.

Ова опција дозвољава две веома сличне варијанте понашања Флеш Картица. Опција "Прикажи невиђену страницу" никада не показује исту страницу два пута (чак ни ако студент није тачно одговорио на питање придружено Картици/Страници). Друга неподразумевана опција "Прикажи неодговорену страницу" дозвољава студенту да види странице које се могле појавити раније али само уколико су на придружено питање одговорили нетачно.

У било којој од лекција типа "Флеш Картице" наставник може одлучити да користи или све Картице/Странице у лекцији или само (произвољан) подскуп. Ово постижемо мењањем "Број приказаних страница (картица)" параметра.

Индекс свих датотека помоћи
Прикажи ову помоћ на језику: English